LES BONBONS DE GRAND-MÈRE

Voedingsproducten, Suikerwarenproducent

Céline en Christophe zijn suikerkoks. Ze bewerken het snoepdeeg handmatig. Ze geven de voorkeur aan essentiële oliën en natuurlijke smaken om hun zoetwaren op smaak te brengen. Sinds kort produceren ze ook gekarameliseerd gedroogd fruit.


  • Rue des Alouettes 81
    4041 Herstal

van 10.00 tot 17.00 uur - Een bezoek zal elk uur beginnen om: 10u, 11u, 12u, 13u, 14u, 15u et 16u - Verpliche inschrijving per mail: celine@bonbonsdegrandmere.be

Activiteit die u aanbiedt op de Dag van de Ambachten

Het aanwezige publiek krijgt de kans om de vervaardiging van kandijsnoepjes bij te wonen.

Verpliche inschrijving per mail: celine@bonbonsdegrandmere.be

Een bezoek zal elk uur beginnen om: 10u, 11u, 12u, 13u, 14u, 15u et 16u